Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Enrol
5.2.2020 at 09:00 - 30.6.2020 at 23:55

Timetable

Enrol for the exam in WebOodi. Then book your exam time and place in Examinarium.

Description

Ensimmäisen osan avulla opiskelija pyrkii muodostamaan kokonaiskuvan lihatieteen ja -teknologian opintosuunnan sisältämästä aineistosta. Toisen osan tavoitteena on sekä tieteellisten kokonaisuuksien omaksuminen että opiskelijan oman kiinnostusalueen perusteiden tuntemuksen vahvistaminen

Suositellaan suoritettavaksi viidentenä opiskeluvuotena

Study method is online examination in Examinarium. First enroll in WebOodi. Then make the time and place reservation in Examinarium: https://guide.student.helsinki.fi/en/article/taking-exams-examinarium-e…

Lihateknologisten kurssien aineisto, Price, J.F. & Schweigert, B.S. The Science of Meat and Meat Products. 3 p. W.H. Freeman & Co., San Francisco 1987. 1-2 erikoisteosta sopimuksen mukaan.

Kaksiosainen kirjallinen loppukuulustelu

Per Ertbjerg, Kaisa Immonen

Lihateknologian kurssit suoritettu