Instruction

Name Cr Method of study Time Location Organiser
Espanjan alkeiskurssi 1, III-IV periodi 3 Cr Course 13.1.2020 - 30.4.2020
Name Cr Method of study Time Location Organiser
Espanjan alkeiskurssi 1, I-II periodi 3 Cr Course 2.9.2019 - 13.12.2019
Espanjan alkeiskurssi 1, III-IV periodi 3 Cr Course 14.1.2019 - 3.5.2019
Espanjan alkeiskurssi 1, I-II periodi 3 Cr Course 3.9.2018 - 14.12.2018
Spanish for beginners 1, III-IV period 3 Cr Course 15.1.2018 - 4.5.2018
Spanish for beginners 1, I-II period 3 Cr Course 5.9.2017 - 15.12.2017
Espanjan alkeiskurssi 1, III-IV periodi 3 Cr Course 16.1.2017 - 5.5.2017
Espanjan alkeiskurssi 1, I-II periodi 3 Cr Course 6.9.2016 - 16.12.2016
Spanish for beginners 1 3 Cr Course 18.1.2016 - 8.5.2016
Spanish for beginners 1 3 Cr Course 26.10.2015 - 6.3.2016
Spanish for beginners 1 3 Cr Course 31.8.2015 - 14.12.2015

Target group

Kaikkien tiedekuntien opiskelijat, JOO-opiskelijat.

Prerequisites

Ei edeltäviä opintoja. Suositellaan opintojen alkuvaiheessa.

Learning outcomes

  • tutustua espanjan kielen perusteisiin
  • osaa kertoa itsestään ja arkipäivästään
  • selvitä arkielämän tilanteissa, mm. kaupassa käynti, ravintola, lipun osto
  • ymmärtää helpohkoa puhetta

Contents

Aihepiirit: esittäytyminen, asuminen, perhe, opiskelu, arkipäivä, tavallisimmat ajanmääreet, ruoka, matkustaminen, vaatetus

Harjoiteltavat taidot: kaikki kielitaidon osa-alueet

Työ- ja toimintamuodot: pari- ja pienryhmätyöskentelyä, kuuntelu- ja kirjoitustehtäviä

Completion

Kurssi

  • säännöllinen ja aktiivinen osallistuminen tuntityöskentelyyn
  • kotitehtävät
  • loppukoe tai vastaava
  • lähiopetusta 48 t (4 op) ja itsenäistä opiskelua 37 t tai 42 t (3 op)/39 t
  • läsnäolovelvoite 75 %

Study materials

Kontturi, Kuokkanen-Kekki, Palmujoki: Español uno (13. tai uudempi laitos), kpl 1-8.

Assessment practices and criteria

Arviointi perustuu osaamistavoitteissa ja suoritustavoissa mainittuihin asioihin.

Arvosana: hyväksytty/hylätty

Relation to other study units

Ennen Activación oral 1 -kurssia.