Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Enrol
Moodle
Log in to view the registration key for Moodle.

Timetable

Here is the course’s teaching schedule. Check the description for possible other schedules.

DateTimeLocation
Tue 15.8.2017
13:15 - 15:45
Tue 22.8.2017
13:15 - 15:45
Tue 29.8.2017
13:15 - 15:45
Tue 5.9.2017
13:15 - 15:45

Registration and fee

75 euroa. Lisätietoja.

Avoimen yliopiston kesäopetus on maksutonta ilmoittautumishetkellä läsnä oleville Helsingin yliopiston perustutkinto-opiskelijoille. (Maksuttomuus ei koske mahdollista materiaalimaksua.)

Ilmoittautuminen alkaa 45 vuorokautta ennen opintojakson alkua. Tarkka ilmoittautumisaika näkyy Ilmoittaudu painikkeesta.

Miten opiskelemaan?

Description

Suositus: Johdatus viestinnän tutkimukseen 5 op

Opiskelija perehtyy viestinnän ja julkisuuden tutkimuksen teorioihin, näkökulmiin ja keskeisiin käsitteisiin. Tavoitteena on ymmärtää julkisuuden mekanismeja, median toimintatapoja sekä viestintää organisaatioissa. Jakson suoritettuaan opiskelija kykenee hahmottamaan viestinnän tutkimuksen keskeisten käsitteiden ja näkökulmien merkitystä viestinnän ilmiöiden erittelyssä.

Lähiopetus 12 t + ryhmä- ja yksilötyö

Castells M (2009): Communication Power, sivut 1-136, 193-298, 416-432.
Cornelissen J (2011): Corporate Communication. A Guide to Theory and Practice (3. painos). Sage.
Nieminen H & Pantti M (2012): Media markkinoilla.

Asteikolla 0-5.

Luennot:

Tiistaisin 15.8. - 5.9.2016 klo 13.15-15.45

Kurssilla on läsnäolovelvollisuus. Kurssin hyväksytty suorittaminen edellyttää työskentelyä ryhmissä yhteiskokoontumisten välillä.
HUOM! Jos et pysty osallistumaan ensimmäiseen tapaamiseen, ota yhteyttä ryhmäsi opettajaan ennen kurssin alkua sähköpostitse. Yhteystiedot.

Opintojaksolla on käytössä opetuksen tukena verkko-oppimisympäristö Moodle. Sivut avautuvat 15.8.2015.

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Opiskelun käytännönohjeita

Katso yhteystiedot oppiainesivulta.

Opintojakso on osa Viestinnän perusopinnot (25 op) -opintokokonaisuutta (sivuaine).