Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Moodle
Log in to view the registration key for Moodle.

Registration and fee

Opintomaksu koostuu kahdesta osasta:

  • Avoimen yliopiston osuus, joka maksetaan verkkomaksuna Avoimeen yliopistoon ilmoittauduttaessa
  • Opetuksen järjestävän oppilaitoksen osuus

Ennen englannin perusopintoja järjestetään alkukuulustelu/tasokoe, joka on karsiva. Lue lisää tästä (katso kohta Kuvaus > Alkukuulustelu). Mikäli opiskelija haluaa suorittaa vain yksittäisen opintojakson, hän voi tiedustella tätä mahdollisuutta Helsingin aikuisopistosta.

Opintoihin ilmoittaudutaan sekä opetusta järjestävään oppilaitokseen että Avoimeen yliopistoon.

Saat oppilaitokseltasi ohjeet Avoimeen yliopistoon ilmoittautumista varten. Ilmoittautuminen Avoimeen yliopistoon on sitova, ja se tulee tehdä viimeistään opintojen alkaessa.

Opintoja, ilmoittautumista ja opintomaksuja koskevat tarkemmat tiedot löydät oppilaitoksen omilta sivuilta

Description

Opintojakso sopii kaikille, jotka haluavat vahvistaa kielitaitoaan sekä tutustua englannin kielen eri alueisiin.

Suoritettuasi opintojakson

i) osaat seurata molempien maiden yhteiskunnallista ja kulttuurista kehitystä käsitteleviä luentoja ja tehdä yhteenvetoja niiden pohjalta

ii) osaat laatia ja pitää asianmukaisesti rakennetun suullisen esitelmän ryhmässä jostakin kurssilla käsiteltävästä aiheesta muille opiskelijoille ja antaa asianmukaista palautetta muiden esitelmistä

iii) osaat toimia ryhmän jäsenenä.

Kurssi koostuu luennoista sekä kirjoitus- ja ryhmätehtävistä, jotka liittyvät sekä Yhdistyneen kuningaskunnan että Yhdysvaltojen yhteiskuntaan ja kulttuuriin. Luentojen aiheita ovat ihmiset, maantiede, kielet, politiikka, arkielämä, media, koulutus ja populaarikulttuuri. Kurssilla opiskelijat jakautuvat pienryhmiin ja pitävät esitelmän jossa syvennytään johonkin kurssin teemoista. Aihepiirejä voivat olla mm. alueet, identiteetit, perustuslailliset ja valtiolliset asiat, taide, tavat ja rituaalit.

Asteikolla 0-5.

Ryhmäopetus 28 t + tehtävät + esitelmät

Opetus: ti 18.9., 2.10.,9.10, 30.10., 13.11., 27.11. ja 11.12.18 klo 16.30-19.45. Opetuspaikka: Aktiivi-Instituutti, Mikonkatu 8 A, 5.krs.

Hyväksytty suoritus edellyttää läsnäoloa vähintään 85%:lla oppitunneista.

Käytössä on verkko-oppimisympäristö Moodle, joka avautuu 18.9.2018.

Linkin ja kurssiavaimen opintojakson Moodleen saat kirjautumalla tähän opinto-ohjelmaan (=kurssisivulle) Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. Huom! Tämä onnistuu aikaisintaan ilmoittautumistasi seuraavana päivänä. Saat käyttäjätunnusta koskevaa lisätietoa sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Katso tarkemmat tiedot oppilaitoksen sivuilta.

Opintojakso on osa englannin perusopintoja (30 op).