Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Registration and fee

75 euroa. Lisätietoja.

Ilmoittautuminen alkaa 45 vuorokautta ennen opintojakson alkua. Tarkka ilmoittautumisaika näkyy klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Miten opiskelemaan?
Käytännön ohjeita opiskeluun
Järjestelyt erityistä tukea tarvitseville

Tämän kurssin/nämä opinnot järjestää koulutusohjelma. Tälle kurssille on varattu 5 opiskelijan kiintiö, joka on tarkoitettu Avoimen opiskelijoille. Avoimen opiskelijat ilmoittautuvat kurssille Avoimen yliopiston verkkosivuilta kurssin opinto-ohjelman (kurssisivun) Ilmoittaudu –painikkeen kautta.

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Description

Opintojakso sopii kielten kandiohjelman opiskelijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Se on pakollinen heprean perusopintoja opiskeleville. Opintojakso on tarjolla muiden opintosuuntien ja koulutusohjelmien opiskelijoille.

Ei edellytä aiempia opintoja.

Opintojakson suoritettuasi sinulla on perustiedot juutalaisuuden kehityksestä, historiasta, käytännöstä, teologiasta ja muista peruspiirteistä.

Kurssilla käsitellään juutalaisuuden historiaa, juutalaista uskonnonharjoitusta ja käytännön elämää. Kurssi sisältää etäopetuksen ohella kirjallisia tehtäviä (essee, referaatti, kirjatentti).

Aktiivinen osallistuminen luentokurssille sekä siihen liittyvän kirjallisuuden lukeminen ja tehtävien tekeminen.

Suositeltava oheislukemisto: Cohn-Sherbok, Judaism: History, Belief and Practise ja de Lange & Freud-Kandel, An Oxford Guide to Modern Judaism; muu kirjallisuus ilmoitetaan opinto-ohjelmassa tai kurssilla.

Asteikolla 0-5.

Opetus järjestetään etäopetuksena opinto-ohjelmassa ilmoitettuina aikoina Zoomin välityksellä. Luentoja ei tallenneta.

Kurssilla on käytössä Moodle-oppimisympäristö, jonka linkki lähetetään opiskelijoille ennen kurssin alkua.

Kurssin aikataulu. Tarkista ajantasaiset tiedot täältä.

Lue lisää.

Opintojakso järjestetään Avoimen yliopiston ja kielten koulutusohjelman yhteistyönä. Kielten koulutusohjelma järjestää opetuksen, johon Avoimen yliopiston opiskelijat osallistuvat.

Opintojakso kuuluu kielten koulutusohjelman opintoihin.