Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Perspectives to Ehthnological studies 5 cr

Opintojakson opetuskieli: englanti

Opintojakso on yhteisopetusta, jossa Avoimen yliopiston opiskelijat osallistuvat koulutusohjelman järjestämään opetukseen. Opintojaksolla on rajallinen määrä paikkoja.

Hyvä huomioida: Opetukseen saattaa tulla muutoksia poikkeustilanteen vaatimista järjestelyistä johtuen. Muutokset päivitetään järjestelmiin ja niistä tiedotetaan tarvittaessa ilmoittautuneille opiskelijoille.

The course is organized in co-operation with the KUKA. KUKA arranges the course in which the Open University students attend.

It should also be noted that more changes than usual may have to be made to the teaching programme after publication. The changes will be updated in the systems and, if necessary, they will be communicated directly to the students registered to the course.

Enrol

Timetable

Registration and fee

75 euroa. Lisätietoja.

Ilmoittautuminen alkaa 45 päivää ennen opintojakson alkua. Tarkka ilmoittautumisaika näkyy klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Miten opiskelemaan?
Käytännön ohjeita opiskeluun
Järjestelyt erityistä tukea tarvitseville

Huomaa: Opintojakso on yhteisopetusta, jossa Avoimen yliopiston opiskelijat osallistuvat koulutusohjelman järjestämään opetukseen. Opintojaksolla on rajallinen määrä paikkoja. Avoimen opiskelijat ilmoittautuvat Avoimen yliopiston verkkosivuilta kurssin opinto-ohjelman (kurssisivun) Ilmoittaudu–painikkeen kautta (ei WebOodissa).

Helsingin yliopiston tutkinto-opiskelija: mikäli olet läsnäoleva tutkinto-opiskelija ja kurssin osallistumisoikeutta ei ole rajoitettu, voit ilmoittautua opintojaksolle tavanomaisia käytäntöjä noudattaen (koulutusohjelman opinto-oppaan kautta WebOodissa).

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Description

Opintojakso sopii kansatieteestä kiinnostuneille.

Ei vaadittuja edeltäviä opintoja

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa tunnistaa kansatieteellisen tutkimuksen eri suuntauksia ja näkökulmia niin oppihistoriassa kuin nykytutkimuksessa. Hän osaa analysoida ja arvioida kansatieteellistä tutkimusta ja tunnistaa sen ominaispiirteitä sekä viestiä niistä suullisesti ja kirjallisesti.

Kurssin aikana opiskelija tutustuu kansatieteeseen tieteenalana: sen historiaan, nykysuuntauksiin, aineistoihin, tutkimusmenetelmiin ja tavoitteisiin. Kurssilla harjoitellaan tieteellistä tulkintaa, kirjoittamista, keskustelua ja suullista esittämistä.

Luento- ja harjoituskurssi

Läsnäolopakko 75%

Kurssiin kuuluu oheiskirjallisuutta, josta sovitaan erikseen opettajan kanssa kurssin alussa.

Scale 0-5

Opintojakso on yhteisopetusta, jossa Avoimen yliopiston opiskelijat osallistuvat koulutusohjelman järjestämään opetukseen. Opintojaksolla on rajallinen määrä paikkoja.