Juha Tauriainen

Syväsukellus moderniin websovelluskehitykseen:
React, Redux, Node.js ja MongoDB.
Kurssialue on jo auki, tervetuloa tutustumaan!

Enrol
Moodle
Log in to view the registration key for Moodle.

Registration and fee

Kurssi on maksuton ja voit opiskella itsenäisesti Mooc-oppimisympäristössä.

Jos haluat kurssista suoritusmerkinnän (3-7 op) Helsingin yliopiston opintorekisteriin, sinun tulee kurssin lopulla osallistua Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston verkossa tehtävään ilmaiseen kokeeseen. Tällöin sinun tulee ilmoittautua kurssille ja se tapahtuu kohdasta: Ilmoittautuminen.

Ilmoittaudu kurssille klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Miten opiskelemaan?

Käytännön ohjeita opiskeluun

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Description

Kurssi sopii tietojenkäsittelyä tai tietotekniikkaa korkeakoulutasolla vuoden tai kaksi opiskelleille opiskelijoille ja edistyneille ohjelmoinnin harrastajille. Kurssi päivittää myös ohjelmistokehityksen ammattilaisten web-sovelluskehitysosaamisen.

Kurssilla tutustutaan Javascriptilla tapahtuvaan moderniin websovelluskehitykseen. Pääpaino on React-kirjaston avulla toteutettavissa single page -sovelluksissa, ja niitä tukevissa Node.js:llä toteutetuissa REST-rajapinnoissa.

Kurssilla käsitellään myös sovellusten testaamista, konfigurointia ja suoritusympäristöjen hallintaa sekä NoSQL-tietokantoja.

Kurssimateriaali osoitteessa: http://mooc.fi/courses/2018/fullstack/

Kurssin voi suorittaa 3 – 7 op:n laajuisena. Kurssi opiskellaan Mooc-ympäristössä, josta löytyy materiaalit ja ohjeet kurssin suorittamiseksi.

Kurssin voi suorittaa täysin omaa vauhtia, ja aloittaa ehtii vielä vaikka joulukuun 2018 alussa, kunhan vaan huolehtii siitä, että kaikki on valmista 15.12.2018 mennessä.

Linkin ja kurssiavaimen opintojakson Moodleen saat kirjautumalla opinto-ohjelmaan (=kurssisivulle) Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. Huom! Tämä onnistuu aikaisintaan ilmoittautumistasi seuraavana päivänä. Saat käyttäjätunnusta koskevaa lisätietoa sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.