Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Enrol
Moodle
Log in to view the registration key for Moodle.

Registration and fee

75 euroa. Lisätietoja.

Kurssi on maksuton ilmoittautumishetkellä läsnä oleville Helsingin yliopiston perustutkinto-opiskelijoille. Maksuttomuus ei koske mahdollista materiaalimaksua.

Ilmoittautuminen alkaa 45 vuorokautta ennen opintojakson alkua. Tarkka ilmoittautumisaika näkyy Ilmoittaudu-painikkeesta.

Miten opiskelemaan?

Käytännön ohjeita opiskeluun

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Description

Opiskelija kykenee jäsentämään ja erottelemaan maailman uskontoihin liittyvää tietoa. Hän kykenee myös analysoimaan ja arvioimaan maailman uskontojen tutkimukseen liittyviä keskeisiä kysymyksiä sekä selittämään niiden taustoja ja tulkintoja.

Kurssi tarjoaa läpileikkauksen maailman uskontoihin ja niitä koskevaan tutkimukseen. Kurssilla tutustutaan maailmanuskontojen asemaan ja merkitykseen. Kurssilla käydään läpi kaikki suurimmat maailmanuskonnot erilaisten tehtävien avulla.

Opiskelija kykenee jäsentämään ja erottelemaan maailman uskontoihin liittyvää tietoa. Hän kykenee myös analysoimaan ja arvioimaan maailman uskontojen tutkimukseen liittyviä keskeisiä kysymyksiä sekä selittämään niiden taustoja ja tulkintoja.

Will Deming (ed.), Understanding the religions of the world: an introduction (2015) ja lisäksi kurssilla annettavaa muuta mahdollista lisäaineistoa.

Kurssi arvioidaan asteikolla 0 – 5.

Aikataulutettu verkkokurssi. Verkkokurssi suoritetaan tekemällä viikottain kurssitehtäviä, jotka ovat keskustelu- ja kirjoitustehtäviä, aineistonhakua ja analyysia, lyhyitä pohdintapapereita ym. Tässä tukee kurssin oppimatariaali, joka lueteen kurssin aikana. Kaikki tehtävät tulee suorittaa ja ne arvostellaan asteikolla hyväksytty/täydennettävä/hylätty.

Lopussa on verkkotentti, jossa hyödyntämällä kurssikirjallisuutta ja kurssilla opittua vastataan esseemuotoisesti muutamaan kysymykseen. Tentin arvosana on kurssin arvosana.

Verkkotenttipäivämäärät ti 6.3.2018 klo 17-20, ke 18.4.2018 klo 17-20 ja ke 30.5.2018 klo 17-20.

Opintojaksolla on käytössä oppimisympäristö Moodle, joka avautuu jakson alkaessa 9.1.2018.

Linkin ja kurssiavaimen oman opintojaksosi Moodleen saat kirjautumalla opinto-ohjelmaan Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella ilmoittautumistasi seuraavana päivänä. Saat käyttäjätunnusta koskevaa lisätietoa sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Kurssi AYTUK-2501 vastaa AYKUKA-US203 -kurssia