Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Enrol
16.12.2019 at 00:00 - 15.1.2020 at 23:59

Description

Johtamisopinnot 10op kokonaisuutta suorittaville moduli A:n ja B:n käyneille järjestetään keväällä 2020 kokonaisuuden seuraava moduli: moduli C. Huom. jos olet siirtynyt tai siirtymässä vanhanmallisesta lähijohtajakoulutuksesta uudenmalliseen (tiettyjen ehtojen tulee täyttyä, ks. toukokuussa ja marraskuussa ilmestyneet siirtymistä koskevat tiedotteet Läjo-blogista tai Läjo-Moodlen etusivulta), seuraa tiedotusta koskien ilmoittautumisjärjestelyjä ja ehtoja kevään moduleihin.

Moduli C on Moodle-pohjainen verkkomoduli, joka alkaa tammikuun alussa ja päättyy toukokuun lopussa 2020. Tähän verkkomoduliin sisältyy yksi (1) lähiopetuspäivä, joka järjestetään samansisältöisenä kahtena eri päivänä. Moduli C:n suoritukseen kuuluu osallistuminen yhteen näistä päivistä ennakkotehtävineen: keskiviikkona 5.2.2020 tai tiistaina 11.2.2020. Opetus tapahtuu keskustakampuksella (Yliopiston päärakennuksessa) klo 8-16 välisenä aikana, tarkemmat koordinaatit ja ohjelma aloitus- ja lopetusaikoineen julkaistaan Moodlessa kurssille päässeille.

Lähiopetuspäivän lisäksi verkkomoduliin sisältyy jonkin verran luettavaa ja katseltavaa sekä Moodlessa palautettavia aikarajattuja tehtäviä, jotka ovat laajuudeltaan pääsääntöisesti vanhanmallisen lähijohtajakoulutuksen tehtäviä suppeampia. Kunkin kuun loppuun mennessä palautetaan yksi tehtävä. Modulin ensimmäisen tehtävän palautuksen deadline on 31.1.2020 (huom. ennen lähiopetuspäivää!).

Moduli C:n tulee ilmoittautua. Ilmoittautuminen tapahtuu weboodissa 16.12.2019-15.1.2020 välisenä aikana ja ilmoittautumista varten tarvitset Helsingin yliopiston verkkotunnukset. Ilmoittautumisajan päätyttyä tarkistetaan kunkin ilmoittautujan oikeus osallistua moduliin. Moduliin pääsyn vaatimuksena on erikoistumisoikeus (erikoislääkäri- tai erikoishammaslääkärikoulutus) Helsingin yliopistossa ja suoritusmerkinnät moduleista A ja B.

Kuten aikaisemmin on tiedotettu, JOP10-kokonaisuus toteutetaan neljällä verkkomodulilla, joihin sisältyy myös lähiopetuspäiviä. Modulit A ja C järjestetään keväisin ja B ja D syksyisin. Modulit tulee suorittaa aakkosjärjestyksessä.

JOP10-kokonaisuus on ammatillista jatkokoulutusta Helsingin yliopistossa erikoistuville lääkäreille ja hammaslääkäreille eikä siihen oteta muita opiskelijoita.

Weboodissa ilmoittautuneille lähetetään kurssiavain moduli C:n Moodle-alustaan kirjautumista varten helsinki.fi-sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen.

Moduuli C:hen voi voivat osallistua vain ne, joilla on suoritusmerkintä moduuleista A ja B.