Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Enrol
10.12.2019 at 12:00 - 21.4.2020 at 09:00
Moodle
Log in to view the registration key for Moodle.

Timetable

Description

Opintojakso kuuluu oikeusnotaarin ja oikeustieteen maisterin tutkintojen valinnaisiin opintoihin ja on valinnainen kaikille oikeusnotaarin ja oikeustieteen maisterin tutkintoa suorittaville.

Opintojaksoon voivat ilmoittautua oikeusnotaarin koulutusohjelman opiskelijat, oikeustieteen maisterin koulutusohjelman opiskelijat, oikeustieteen tohtoriohjelman opiskelijat, kansainvälisen liikejuridiikan ja MICL -koulutusohjelman opiskelijat, vaihto-opiskelijat, oikeustieteellisen tiedekunnan sivuaineopiskelijat sekä oikeustieteellisessä tiedekunnassa erillisten opintojen suoritusoikeudella opiskelevat.

Sivuaineoikeutta sekä erillisten opintojen suoritusoikeutta haetaan erikseen: https://guide.student.helsinki.fi/fi/artikkeli/oikeustieteellisen-tiedekunnan-valinnaiset-opinnot ja https://www.helsinki.fi/fi/oikeustieteellinen-tiedekunta/opiskelijaksi/hae-oikeustieteelliseen.

ON-Y218 Insolvenssioikeus/200251 Insolvenssioikeuden pakolliset aineopinnot

Opiskelija syventää tietojaan yrityksen maksukyvyttömyyteen liittyvän insolvenssioikeuden alalla. Opiskelija osaa analysoida aiheeseen liittyviä oikeudellisia kysymyksiä.

Yrityksen maksukyvyttömyyteen liittyvät insolvenssimenettelyt eli konkurssi ja yrityssaneeraus.

Verkkotentti Moodlessa.

1) Koulu, Risto: Konserniyhtiön maksukyvttömyys ja konkurssi (2013) (359 s.);

2) Koulu, Risto: Yrityssaneerausmenettelyn aloittaminen (1994), s. 1–121;

3) Koulu, Risto: Immateriaalinen varallisuus konkurssissa (2003), s. 1–182 ja 271–352.

Andra informationen på finska sidan.

WebOodista pääset kurssin Moodle-alustalle helpoiten klikkaamalla ensin tenttitapahtuman "Kurssisivu" - linkkiä. Tämän jälkeen tarkista, että olet kirjautunut sisään kurssisivulla. Kurssisivulla on Moodle-palkki, jonka oikealla puolella näkyy kurssiavain. Lopuksi klikkaa Moodle-palkkia, ja itserekisteröidy kurssiavaimen avulla kurssialueelle Moodlessa.