Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

Maksu 50 euroa

Maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksuna ( maksujen lisätiedot ). Ilmoittautuminen on sitova ( ilmoittautumis- ja maksuehdo t). Kesäopetus on maksutonta Helsingin yliopiston läsnä oleville perustutkinto-opiskelijoille (mahdollista materiaalimaksua lukuun ottamatta)

Kuvaus

WNA110 Sukupuolentutkimuksen johdantokurssi (5 op)

Opintojakson suoritettuaan opiskelija hallitsee sukupuolen ja seksuaalisuuden tutkimuksen perusteet erityisesti kulttuurintutkimuksen kentällä. Opiskelija oppii havaitsemaan ja tulkitsemaan sukupuolen ja seksuaalisuuden representaatioita ja harjaantuu tutkimaan sukupuolen ja seksuaalisuuden tuottamista, esittämistä ja edustamista valitsemissaan aineistoista.

Opintojaksossa perehdytään sukupuolen merkitykseen erityisesti populaarikulttuurin kautta tuotettujen representaatioita tarkastelemalla. Jaksossa käsitellään sukupuolen merkitystä kulttuurintuotannossa ja mahdollisuuksia sukupuolijärjestelmän muutoksen havaitsemiseen ja tulkintaan.

Tenttipäivät: ke 8.7.2015 klo 16-19, ma 17.8.2015 klo 17-20 ja ke 30.9.2015 klo 17-20

Ilmoittaudu valitsemaasi tenttiin viimeistään 10 vrk ennen tenttipäivää Avoimen yliopiston Omat sivut-palvelussa.

Opintomaksuun sisältyy tässä opinto-ohjelmassa luetellut kolme tenttikertaa.

Tarkasta tenttipaikka ennen tenttiä.   Tutustu tenttiohjeisiin

  • Harris, Next Wave Cultures. Feminism, Subcultures, Activism
  • Karkulehto, Seksin mediamarkkinat  (Students writing the exam in English will instead read: Halberstam , Gaga Feminism)
  • Milestone & Meyer, Gender and popular culture.

 

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Asteikolla 0-5

 

Suoritustiedot ovat Helsingin yliopiston opintosuoritusrekisterissä 4-6 viikon kuluttua tentistä tai tehtävän palautuspäivästä. Katso suoritustietosi Flamman opintoni-ikkunasta (kirjautuminen Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella).

Ilmoittautuminen alkaa ke 15.4.2015 klo 10.00.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautua voi yleensä opintojen alkamiseen saakka, mikäli opinnoissa on tilaa. Lisätietoa ilmoittautumisesta.

Kirjatenttinä suoritettavaan jaksoon ilmoittaudutaan viimeistään 10 päivää ennen tenttipäivää, ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan kirjallisuus sekä valitaan tenttipäivä.

Verkkoilmoittautuminen edellyttää maksutonta rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi, Helsingin yliopiston opiskelijat voivat ilmoittautua opintoihin käyttäen Helsingin yliopiston käyttäjätunnusta.

 

Ilmoittautuminen opintojaksolle

Tentaattori: VTM Hanna-Kaisa Hoppania

 

Toteuttaja

Helsingin yliopiston Avoin yliopisto
http://www.helsinki.fi/avoin

Opiskelijaneuvonta, tenttipalvelu ja opintojen ohjaus 

Opiskelijaneuvonta on yliopiston päärakennuksessa (1. krs.), Fabianinkatu 33.
Yhteystiedot ja aukioloajat

Avoimen yliopiston oppiaineen  yhteydenottolomake