Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

75 euroa

Maksetaan ilmoittauduttaessa verkkomaksuna. Lisätietoa maksuista.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ. Ilmoittautuminen alkaa 17.11.2016 klo 10.00.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumis- ja maksuehdot. Voit ilmoittautua opintojen alkamiseen saakka, jos ryhmässä on tilaa. Lisätietoa ilmoittautumisesta.

Verkkoilmoittautuminen edellyttää maksutonta rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi, Helsingin yliopiston opiskelijat voivat ilmoittautua opintoihin Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella.

Kuvaus

Opintojakso kuuluu tietojenkäsittelytieteen aineopintoihin.

Jos suoritat tietojenkäsittelytieteen perusopintoja sivuaineena, voit korvata joko Johdatus tietojenkäsittelytieteeseen -kurssin tai Tietokantojen perusteet -kurssin opintojaksolla Ohjelmoinnin harjoitustyö (5 op).

Kurssin nimi on muuttunut ja suoritukset rekisteröidään nimellä Aineopintojen harjoitustyö: Ohjelmointi (A582221).

Ohjelmoinnin jatkokurssi ja Ohjelmistojen mallintaminen/Ohjelmistotekniikan menetelmät

Kursseihin Ohjelmoinnin perusteet ja Ohjelmoinnin jatkokurssi liittyvä harjoitustyö. Opintojaksolla laaditaan itsenäisesti Java-kielellä pienimuotoinen tietokoneohjelmisto ohjaajan kanssa yhdessä sovitusta aiheesta. Työhön liittyy myös mm. dokumentointia ja testausta. Tarkemmat ohjeet työn tekemiseen saadaan kurssin alussa.

Verkkokurssi 14.3. - 15.5.2016.

Moodle
Opintojakso on verkkokurssi, joka toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä. Sivut avautuvat: 14.3.2016. Lisätietoa verkko-opiskelusta.
Löydät Moodle-linkin ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla tarvitsemasi kurssiavaimen Avoimen yliopiston Omat sivut -palvelusta.

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Arviointiasteikko 0-5

Suoritustiedot ovat Helsingin yliopiston opintosuoritusrekisterissä 4-6 viikon kuluttua tentistä tai tehtävän palautuspäivästä.

Katso suoritustietosi Flamman opintoni-ikkunasta (kirjautuminen Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella) tai tilaa tieto omaan sähköpostiisi (katso WebOodi-ohjeet).

Toteuttaja
Helsingin yliopiston Avoin yliopisto
http://www.helsinki.fi/avoin

Opiskelijaneuvonta, tenttipalvelu ja opintojen ohjaus
Yhteystiedot ja aukioloajat
Opiskelijaneuvonta on yliopiston päärakennuksessa, Fabianinkatu 33, 1.krs

Helsingin yliopiston käyttäjätunnus
Sinulle myönnetään opintojesi ajaksi Helsingin yliopiston käyttäjätunnus. Saat sillä käyttöösi yliopiston sähköisiä palveluita.
Käyttäjätunnuksen aktivointiohjeet tulevat sähköpostiisi ennen opintojen alkua. Katso ohje käyttäjätunnuksista ja niiden aktivoinnista. Vanha tunnus aktivoidaan hakemalla uusi salasana.

Opintojakso kuuluu tietojenkäsittelytieteen aineopintoihin.

Tietojenkäsittelytieteen sivuaineopinnoissa opintojaksolla voi korvata perusopintokokonaisuuden opinnoista joko Johdatus tietojenkäsittelytieteeseen -kurssin tai Tietokantojen perusteet -kurssin.