Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

50 e

Maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksuna ( maksujen lisätiedot ). Ilmoittautuminen on sitova ( ilmoittautumis- ja maksuehdot ). Kesäopetus on maksutonta Helsingin yliopiston läsnä oleville perustutkinto-opiskelijoille mahdollista materiaalimaksua lukuun ottamatta.

Kuvaus

Opintojakso antaa perustiedot ja peruskäsitteet sosiaalisesta kehityksestä Euroopassa teollistumisen aikakaudella ja sen jälkeen. Tavoitteena on opettaa hahmottamaan laaja kokonaiskuva yhteiskunnallisten suhteiden ja rakenteiden muutoksesta ja tuon muutoksen tutkimisen lähtökohdista.

Kirjallisuuskuulustelu

Tenttipäivät: ma 15.6.15 klo 17-20, ma 3.8.15 klo 16-19 ja ke 23.9.15 klo 17-20

Ilmoittaudu valitsemaasi tenttiin viimeistään 10 vrk ennen tenttipäivää Avoimen yliopiston Omat sivut-palvelussa. Opintomaksuun sisältyy kolme tenttikertaa. Tarkasta tenttipaikka ennen tenttiä ja tutustu tenttiohjeisiin.

***

Helsingin yliopiston käyttäjätunnus

Sinulle myönnetään opintojesi ajaksi Helsingin yliopiston käyttäjätunnus. Sillä käytät palveluita.

Saat käyttäjätunnuksen aktivointiohjeet sähköpostiisi ennen opintojen alkua. Katso tarkempi ohje käyttäjätunnuksista ja niiden aktivoinnista. Vanha tunnus aktivoidaan hakemalla uusi salasana.

- Tomka, Béla: A Social History of Twentieth-Century Europe (Routledge 2013) [e-kirja]
- Kertzer D. & Barbagli M.: Family Life in the Long Ninteenth Century 1789–1913. (Yale UP 2002)
- Alapuro, Risto: Suomen synty paikallisena ilmiönä.

0=hylätty, 1=välttävä, 2=tyydyttävä, 3=hyvä, 4=kiitettävä, 5=erinomainen.

Suoritustiedot ovat Helsingin yliopiston opintosuoritusrekisterissä 4-6 viikon kuluttua tentistä tai tehtävän palautuspäivästä. Katso suoritustietosi Flamman opintoni-ikkunasta (kirjautuminen Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella). Osasuoritukset ovat nähtävissä verkko-oppimisympäristössä.

Ilmoittautuminen alkaa ke 15.4.15 klo 10.

Ilmoittautuminen on sitova. Kirjatenttinä suoritettavaan jaksoon ilmoittaudutaan viimeistään 10 päivää ennen tenttipäivää. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan kirjallisuus sekä valitaan tenttipäivä. Lisätietoa ilmoittautumisesta.

Verkkoilmoittautuminen edellyttää maksutonta rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. Helsingin yliopiston opiskelijat voivat ilmoittautua opintoihin käyttäen Helsingin yliopiston käyttäjätunnusta.

Ilmoittautuminen opintojaksolle

Tentaattori: VTT Ohto Rintala

***

Toteuttaja

Helsingin yliopiston Avoin yliopisto
http://www.helsinki.fi/avoin

Opiskelijaneuvonta, tenttipalvelu ja opintojen ohjaus 

Opiskelijaneuvonta on yliopiston päärakennuksessa (1. krs.), Fabianinkatu 33.
Yhteystiedot ja aukioloajat

Yhteiskuntahistorian perusopinnot 25 op