Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumis- ja maksuehdot. Voit ilmoittautua tenttiin viimeistään 5.5.2016 asti. Lisätietoa ilmoittautumisesta.

Verkkoilmoittautuminen edellyttää maksutonta rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi, Helsingin yliopiston opiskelijat voivat ilmoittautua opintoihin Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella.

75 euroa
Maksetaan ilmoittauduttaessa verkkomaksuna. Lisätietoa maksuista.

IlMOITTAUDU TÄSTÄ

Kuvaus

Opintojakso sopii kaikille Johtamisen opinnoista kiinnostuneille. Edeltävinä opintoina suositellaan Johtamisen perusopintoja.

Kurssin tavoitteena on johdattaa opiskelijat organisaatioteorian perusteisiin ja organisaatiotutkimuksen teoriahistoriaan.

Suoritustapana on kirjallisuuskuulustelu tenttiakvaariossa.

Opintojakson kirjallisuus suoritetaan yhdellä kertaa. Tenttiakvaario on Porthanian salissa P224. Tentin voi käydä suorittamassa Porthanian aukioloaikoina (ma-pe klo 8-17). Viimeinen aika aloittaa tentti on klo 15.00. Tenttiaika on kaksi tuntia.
1. Ilmoittaudu ensin opintojaksolle saadaksesi opinto-oikeuden kurssille ja opintosuorituksen kirjaamista varten.
2. Jos sinulla ei vielä ole Helsingin yliopiston käyttäjätunnusta, aktivoi se ennen kuin varaat paikan tenttiakvaariosta. Opinto-oikeuden ja käyttäjätunnuksen aktivointi onnistuu vasta vuorokausi kurssille ilmoittautumisen jälkeen.
3. Varaa sen jälkeen itsellesi tenttiaika tenttiakvaariotilasta. Tutustu tenttiakvaarion käyttöohjeisiin: http://blogs.helsinki.fi/tenttiakvaario/
4. Suora linkki ko. tentin varaukseen Linkki ohjaa tenttiin, joka on sama valtio-opin aineopintojen kurssilla, nimi on kuitenkin eri: Organisaatioteoria ja -tutkimus. (Linkki edellyttää ensin sisäänkirjautumista Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella).

Huom. Tarkista, että tenttipaikkavarauksesi on voimassa, 25.1. on havaittu tenttivarauksissa päällekkäisyyksiä, ohjelmaa korjataan parhaillaan.

Opintomaksuun sisältyy kolme tenttikertaa.

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Clegg, Kornberger & Pitsis (2011): Managing and Organizations: An Introduction to Theory and Practice. London: SAGE.

Morgan (2006): Images of Organization. 4th edition. London: SAGE.

Opintojakso arvostellaan numeroasteikolla 0-5.
0=hylätty, 1=välttävä, 2=tyydyttävä, 3=hyvä, 4=kiitettävä, 5=erinomainen.

Suoritustiedot ovat Helsingin yliopiston opintosuoritusrekisterissä 4-6 viikon kuluttua tentistä tai tehtävän palautuspäivästä.

Katso suoritustietosi Flamman opintoni-ikkunasta (kirjautuminen Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella) tai tilaa tieto omaan sähköpostiisi (katso WebOodi-ohjeet).

Toteuttaja
Helsingin yliopiston Avoin yliopisto
http://www.helsinki.fi/avoin

Opiskelijaneuvonta, tenttipalvelu ja opintojen ohjaus
Yhteystiedot ja aukioloajat
Opiskelijaneuvonta on yliopiston päärakennuksessa, Fabianinkatu 33, 1.krs

Kysy lisää oppiaineen opiskelusta lomakkeella.

Helsingin yliopiston käyttäjätunnus
Sinulle myönnetään opintojesi ajaksi Helsingin yliopiston käyttäjätunnus. Saat sillä käyttöösi yliopiston sähköisiä palveluita.
Käyttäjätunnuksen aktivointiohjeet tulevat sähköpostiisi ennen opintojen alkua. Katso ohje käyttäjätunnuksista ja niiden aktivoinnista. Vanha tunnus aktivoidaan hakemalla uusi salasana.

Opiskelun taito -verkkosivuilta löytyy tukea ja materiaalia opiskelutaitojen kehittämiseen. Sivuilta löytyy vinkkejä tieteellisen tekstin lukemiseen ja kirjoittamiseen, tiedonhakuun sekä opintojen suunnitteluun.