Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

75,00

Maksetaan ilmoittauduttaessa verkkomaksuna. Lisätietoa maksuista.

Kuvaus

Osuuskuntien kilpailuetujen ymmärtäminen osuustoiminnan periaatteiden ja arvojen
pohjalta. Opiskelijat oppivat kehittämään ratkaisuja perustuen todellisiin osuuskuntiin

Opintojakso antaa tiedot osuuskuntien taloudellisista kilpailueduista ja heidän yhteiskunnallisesta
vastuusta. Tähän tarvitaan erikoistietoja ja -taitoja osuuskuntien taloushallintoa koskevasta lainsäädännöstä ja taloushallinnon toteuttamisesta.

Verkkokurssi, itsenäiset opiskelutehtävät (verkkolukupiiri).

Moodle
Opintojakso on verkkokurssi, joka toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä. Sivut avautuvat ennen opetuksen alkua. Lisätietoa verkko-opiskelusta.
Löydät Moodle-linkin ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla tarvitsemasi kurssiavaimen Avoimen yliopiston Omat sivut -palvelusta. Saat tiedot myös sähköpostitse.

Muu myöhemmin ilmoitettava soveltuva kirjallisuus.

0-5

Suoritustiedot ovat Helsingin yliopiston opintosuoritusrekisterissä 4-6 viikon kuluttua tentistä tai tehtävän palautuspäivästä.

Katso suoritustietosi Flamman opintoni-ikkunasta (kirjautuminen Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella) tai tilaa tieto omaan sähköpostiisi (katso WebOodi-ohjeet). Osasuoritukset ovat Moodlessa.

Helsingin yliopiston käyttäjätunnus
Sinulle myönnetään opintojesi ajaksi Helsingin yliopiston käyttäjätunnus. Saat sillä käyttöösi yliopiston sähköisiä palveluita.
Käyttäjätunnuksen aktivointiohjeet tulevat sähköpostiisi ennen opintojen alkua. Katso ohje käyttäjätunnuksista ja niiden aktivoinnista. Vanha tunnus aktivoidaan hakemalla uusi salasana.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumis- ja maksuehdot. Voit ilmoittautua opintojen alkamiseen saakka, jos ryhmässä on tilaa. Lisätietoa ilmoittautumisesta.

Verkkoilmoittautuminen edellyttää maksutonta rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi, Helsingin yliopiston opiskelijat voivat ilmoittautua opintoihin Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella.