Kuva: Pixabay

Mitä voimme ammentaa oppimisen tutkimuksen klassikoilta? Jaksolla saat kokonaiskuvan oppimisen teorioista ja suuntauksista.

Ilmoittaudu
Moodle
Kirjaudu sisään nähdäksesi Moodlen kurssiavaimen.

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

75 euroa. Lisätietoja

Avoimen yliopiston kesäopetus on maksutonta ilmoittautumishetkellä läsnä oleville Helsingin yliopiston perustutkinto-opiskelijoille.

Ilmoittautuminen alkaa 45 vuorokautta ennen opintojakson alkua ja päättyy 1.9.2019. Tarkka ilmoittautumisaika näkyy klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Opintojakso on lukuvuosiopetusta, mutta voit ilmoittautua vain tähän kesäkauden opetukseen, jolloin opiskeluaika on lyhyempi ja palautuspäiviä on vähemmän. Lukuvuosiopetuksessa tarjolla olevalla jaksolla on pidempi opiskeluaika ja tehtävien palautuspäiviä on enemmän tarjolla.

Miten opiskelemaan?
Käytännön ohjeita opiskeluun
Järjestelyt erityistä tukea tarvitseville

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Kuvaus

Opintojakso sopii kasvatustieteiden koulutusohjelman opiskelijoille, koulutus- ja kasvatusalan tehtävissä työskenteleville sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Suositus: kasvatustieteen (yleinen ja aikuiskasvatustiede) perusopinnot.

Opit tuntemaan klassisten oppimisen tutkijoiden tieteellisten töiden pääkohdat.

Opintojakson sisältönä on klassisten oppimisen tutkijoiden elämäntyöhön ja heidän tieteellisen työnsä pääkohtiin perehtyminen.

Opettajan osoittama kirjallisuus, artikkelit ja luentotallenteet. Luennoitsijana emeritusprofessori Reijo Miettinen.

Asteikolla 0-5

Verkossa suoritettava itsenäinen, laaja aineistopohjainen oppimistehtävä, joka palautetaan Moodle oppimisympäristöön.

Oppimistehtävän vaihtoehtoiset palautusajankohdat:

  • 26.8.2019
  • 27.9.2019

Tällä kurssilla ovat käytössä yllä olevat palautuspäivät, joista 27.9.2019 on viimeinen. Tämän jälkeen ei ole uusinta-/korotusmahdollisuutta. Huomioithan tämän, jos ilmoittaudut jaksolle vasta elokuun palautuspäivän jälkeen. Oppimistehtävän tekemiseen on hyvä varata noin 6 viikkoa aikaa.

Käytössä on verkko-oppimisympäristö Moodle, joka avautuu 2.5.2019.

Linkin ja kurssiavaimen opintojakson Moodleen saat kirjautumalla tähän opinto-ohjelmaan (=kurssisivulle) Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. Huom! Tämä onnistuu aikaisintaan ilmoittautumistasi seuraavana päivänä. Saat käyttäjätunnusta koskevaa lisätietoa sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Opintojakso on osa yleisen ja aikuiskasvatustieten aineopintojen opintokokonaisuutta (35 op).