Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Tunnetko ja osaatko käyttää ympäristöpolitiikan keskeisiä käsitteitä? Entä millaisia ratkaisumalleja on löydettävissä ympäristöpolitiikan ongelmiin?

Ilmoittaudu
Moodle
Kirjaudu sisään nähdäksesi Moodlen kurssiavaimen.

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

75 euroa. Lisätietoja.

Avoimen yliopiston kesäopetus on maksutonta ilmoittautumishetkellä läsnä oleville Helsingin yliopiston perustutkinto-opiskelijoille. Maksuttomuus ei koske mahdollista materiaalimaksua.

Ilmoittautuminen alkaa 45 vuorokautta ennen opintojakson alkua. Tarkka ilmoittautumisaika näkyy klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Miten opiskelemaan?
Käytännön ohjeita opiskeluun
Järjestelyt erityistä tukea tarvitseville

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Kuvaus

Kurssilla saadaan yleiskuva ympäristöpolitiikan muutoksesta pidemmällä aikajänteellä. Tutustutaan ympäristötutkimuksen keskeisiin käsitteisiin ja tarjotaan eväitä osallistua ympäristöä koskevaan poliittiseen keskusteluun ja vaikuttamiseen.

Opintojakso tarjoaa yleiskatsauksen ympäristöpolitiikan teoreettisiin ja käytännöllisiin perusteisiin julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Oppimateriaali ilmoitetaan Moodlessa. Oppimateriaali on pääosin englanniksi.

Asteikolla 0-5.

Luentotallenteet (suomeksi) + oppimispäiväkirja

Oppimispäiväkirja palautetaan oppimisympäristö Moodleen ke 26.6.2019 mennessä. Oppimispäiväkirjan voi palauttaa suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi.

Opintojaksolla on käytössä oppimisympäristö Moodle, joka avautuu 23.4.2019

Linkin ja kurssiavaimen opintojakson Moodleen saat kirjautumalla tähän opinto-ohjelmaan (=kurssisivulle) Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. Huom! Tämä onnistuu aikaisintaan ilmoittautumistasi seuraavana päivänä. Saat käyttäjätunnusta koskevaa lisätietoa sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Opintojakso on osa yhteiskuntapolitiikan opintosuuntakohtaisia opintoja. Opintojakso kuuluu Ympäristötieteiden perusopintoihin ja on osa monitieteistä ympäristöopintokokonaisuutta (15-35 op).