Kuva: Pixabay

Opintojakso toteutetaan verkkokurssina.

Ilmoittaudu
Moodle
Kirjaudu sisään nähdäksesi Moodlen kurssiavaimen.

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

75 euroa. Lisätietoja.

Avoimen yliopiston kesäopetus on maksutonta ilmoittautumishetkellä läsnä oleville Helsingin yliopiston perustutkinto-opiskelijoille. Maksuttomuus ei koske mahdollista materiaalimaksua.

Ilmoittautuminen alkaa 45 vuorokautta ennen opintojakson alkua. Tarkka ilmoittautumisaika näkyy klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Miten opiskelemaan?
Käytännön ohjeita opiskeluun
Järjestelyt erityistä tukea tarvitseville

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Kuvaus

Opintojakso sopii kielten kandiohjelman opiskelijoille (kuuluu ohjelman yhteisiin opintoihin) sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Opintojakson suoritettuasi osaat reflektoida itseäsi kielenoppijana ja tunnistat omat vahvuutesi ja heikkoutesi kielenoppimisessa. Kielenoppimisprofiilin perusteella osaat suunnitella tulevia kieliopintojasi niin, että hyödynnät vahvuuksiasi ja pyrit kehittämään heikompia osa-alueita.

Tutustut erilaisiin kielenoppimismenetelmiin, kielenoppimisen teorioihin, käsityksiin ja osa-alueisiin sekä osaat soveltaa niitä omaan oppimiseesi. Opintojakson tavoitteena on auttaa rakentamaan työkalupakkia erilaisten oppimis- ja kielenkäyttötilanteiden tarpeisiin

Opintojaksossa tutustaan erilaisiin kielikäsityksiin, oppimisen teorioihin, metodeihin ja tekniikoihin ja harjoitellaan soveltamaan niitä omaan oppimiseen.

Opettajan ilmoittama materiaali.

Arvosana 0-5 perustuu itse-, vertais- ja opettajan arviointiin. Arvioinnissa kiinnitetään huomiota osaamistavoitteiden saavuttamiseen. Lisäksi arvioidaan osallistumisen aktiivisuutta ja esimerkiksi projektitöitä sekä esityksiä.

Verkkokurssi, joka sisältää erilaisia yksilö- ja ryhmätehtäviä, jotka tulee toteuttaa annettuihin ajankohtiin mennessä. Kurssiarvosana perustuu projektityöhön ja kielenoppimisprofiiliin.

Käytössä on verkko-oppimisympäristö Moodle, joka avautuu 4.5.2020.

Linkin ja kurssiavaimen opintojakson Moodleen saat kirjautumalla tähän opinto-ohjelmaan (=kurssisivulle) Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. Huom! Tämä onnistuu aikaisintaan ilmoittautumistasi seuraavana päivänä. Saat käyttäjätunnusta koskevaa lisätietoa sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Opintojakso on osa kielten koulutusohjelman opintoja. Se kuuluu ohjelman yhteisiin opintoihin.