Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

45 euroa. Lisätietoja.

Kurssi on MOOC-kurssi, joka on avoin ja maksuton kaikille.

Voit osallistua niin, että

  1. suoritat kurssin, mutta suoritusta ei rekisteröidä HY:n opintorekisteriin
  2. suoritat kurssin ja saat siitä suoritusmerkinnän HY:n opintorekisteriin. Merkinnän saadaksesi sinun tulee ilmoittautua Avoimen yliopiston opiskelijaksi ja maksaa opintomaksu. Avoimen yliopiston opiskelijat suorittavat opintojakson 3 op:n laajuisena, mihin myös maksu oikeuttaa.

Ilmoittautuminen alkaa 45 vuorokautta ennen opintojakson alkua. Tarkka ilmoittautumisaika näkyy klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Miten opiskelemaan?
Käytännön ohjeita opiskeluun
Järjestelyt erityistä tukea tarvitseville

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Kuvaus

Kurssin opiskelu tapahtuu MOOC-ympäristössä https://mooc.helsinki.fi , josta löytyvät materiaalit ja ohjeet kurssin suorittamiseen.

Kurssille ilmoittautuneille opiskelijoille on käytössä myös Moodle-oppimisympäristö, joka avautuu 3.9.2019. Linkin ja kurssiavaimen opintojakson Moodleen saat kirjautumalla tähän opinto-ohjelmaan (=kurssisivulle) Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. Huom! Tämä onnistuu aikaisintaan ilmoittautumistasi seuraavana päivänä. Saat käyttäjätunnusta koskevaa lisätietoa sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Kurssin kaikki tehtävät tulee olla suoritettuna syyslukukauden osalta 20.12.2019 ja kevätlukukauden osalta 12.6.2020 mennessä. Tehtäviä voi palauttaa aikaisemminkin, mutta opettaja arvioi suoritukset näiden päivämäärien jälkeen.