Pixabay

perehdy kiertotalouteen

Kiertotalous on noussut ilmasto- ja ympäristökeskustelussa yhdeksi keinoksi vähentää maapallon rajallisten resurssien käyttöä.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

45 euroa. Lisätietoja.

Kurssi on MOOC-kurssi, joka on avoin ja maksuton kaikille.

Voit osallistua niin, että

  1. suoritat kurssin, mutta suoritusta ei rekisteröidä HY:n opintorekisteriin
  2. suoritat kurssin ja saat siitä suoritusmerkinnän HY:n opintorekisteriin. Merkinnän saadaksesi sinun tulee ilmoittautua Avoimen yliopiston opiskelijaksi ja maksaa opintomaksu. Avoimen yliopiston opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa opintojakso vain 3 op:n laajuisena, mihin myös maksu oikeuttaa.

Ilmoittautuminen alkaa 45 vuorokautta ennen opintojakson alkua. Tarkka ilmoittautumisaika näkyy klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Miten opiskelemaan?
Käytännön ohjeita opiskeluun
Järjestelyt erityistä tukea tarvitseville

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Kuvaus

Katso https://mooc.helsinki.fi/ . Kurssin verkkosivut https://kiertotalousnyt.fi/

Avoimessa yliopistossa opintojakso järjestetään 3 op:n laajuisena.

Arviointiasteikko hyväksytty-hylätty

Kurssi on myös osa Helsingin yliopiston monitieteistä Kestävyys organisaation voimavaraksi –teemakokonaisuutta: https://www.helsinki.fi/fi/opiskelijaksi/jatkuva-oppiminen/kestavyys-organisaation-voimavaraksi-koulutuskokonaisuus

Kurssin opiskelu tapahtuu MOOC-ympäristössä https://mooc.helsinki.fi , josta löytyvät materiaalit ja ohjeet kurssin suorittamiseen.

Kurssille ilmoittautuneille opiskelijoille on käytössä myös Moodle-oppimisympäristö, joka avautuu 2.9.2020. Linkin ja kurssiavaimen opintojakson Moodleen saat kirjautumalla tähän opinto-ohjelmaan (=kurssisivulle) Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. Huom! Tämä onnistuu aikaisintaan ilmoittautumistasi seuraavana päivänä. Saat käyttäjätunnusta koskevaa lisätietoa sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Kurssin kaikki tehtävät tulee olla suoritettuna syyslukukauden osalta 17.12.2020 ja kevätlukukauden osalta 31.5.2021 mennessä. Tehtäviä voi palauttaa aikaisemminkin, mutta opettaja arvioi suoritukset näiden päivämäärien jälkeen.

Helsingin yliopistossa yliopistonlehtori Hannu Mikkola