Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Kurssin MOOC-ympäristö on nyt auki. https://mooc.helsinki.fi/course/view.php?id=203#section-0

Kurssi järjestetään MOOC-verkkokurssina. Kurssille osallistuminen on ilmaista jos kurssista ei tarvitse opintopisteitä tai kurssisuoritusta. Opintopisteiden saaminen edellyttää Avoimeen yliopistoon ilmoittautumista ja opintomaksun maksamista. Avoimeen yliopistoon pääset ilmoittautumaan kurssialueelta löytyvästä linkistä. Kirjaudu MOOC-ympäristöön yliopiston tunnuksilla.

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

Jos haluat, että kurssisuorituksesi rekisteröidään ja saat suorituksestasi opintopisteet, on opintomaksu Avoimen yliopiston opiskelijoille 75 euroa. Lisätietoja

Kurssille ilmoittaudutaan Integraalilaskennan kurssialueella MOOC-ympäristössä. Kirjaudu MOOC-ympäristöön Helsingin yliopiston tunnuksillasi. Löydät Integraalilaskennan kurssialueelta Avoimen yliopiston ilmoittautumislinkin.

Käytännön ohjeita opiskeluun

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Kuvaus

Opintojaksot Raja-arvot ja Differentiaalilaskenta.

Opintojakson suorittanut opiskelija hallitsee integraalilaskennan perusteet, mukaan lukien epäoleellisen integraalin, ja tietää funktiojonoihin ja niiden tasaiseen suppenemiseen liittyvät käsitteet.

Opintojakson keskeisiä sisältöjä ovat Riemannin integraali, integraalifunktio, analyysin peruslause, integroimistekniikat, epäoleellinen integraali sekä funktiojonot ja niiden tasainen suppeneminen.

Kurssista voi suorittaa 3 tai 5 opintopistettä. Kurssista voi suorittaa 3 opintopistettä tekemällä viikottaiset harjoitustehtävät MOOC-ympäristössä. Viisi opintopistettä voi suorittaa tekemällä viikottaiset harjoitustehtävät sekä osallistumalla lisäksi loppukuulusteluun. Loppukuulustelu järjestetään 7.5.2019 klo. 12-14.30.

Ilmottaudu tenttiin weboodissa viimeistään 27.4.2019.

Petteri Harjulehto, Riku Klén ja Mika Koskenoja: Analyysiä reaaliluvuilla.

Kaipaatko vinkkejä tietoteknisiin taitoihin?
Tutustu Opiskelijan digitaidot avoimiin materiaaleihin. Lisäksi opintotarjonnassamme on Opiskelija digitaidot: orientaatio ja syventävät taidot -kurssit.

Tutustu myös Avoimen yliopiston verkkopalvelun Kehity oppijana -sivuihin.

Opintosuoritus arvioidaan kurssi- tai erilliskokeella. Opintojakson aikana ratkaistuista laskuharjoitustehtävistä saa arvosanaan vaikuttavia aktiivisuuspisteitä kurssikokeeseen.

Kurssille osallistutaan rekisteröitymällä ja kirjautumalla mooc-ympäristöön osoitteessa https://mooc.helsinki.fi/.

Kirjaudu MOOC-ympäristöön Helsingin yliopiston tunnuksillasi.

Kurssille voi osallistua haluamallaan tavalla: vierailijana tai rekisteröityneenä osallistujana, jolloin saa suoritusmerkinnän Helsingin yliopiston opintosuoritusrekisteriin. Jos kurssista ei halua opintopisteitä opintorekisteriin, on kurssille osallistuminen maksutonta.

Opintopisteiden rekisteröiminen edellyttää puolestaan kurssimaksun maksamista ja Avoimeen yliopistoon ilmoittautumista. Löydät linkin Avoimeen yliopistoon ilmoittautumisesta kurssin MOOC-ympäristöstä.