Juha Tauriainen

Syväsukellus moderniin websovelluskehitykseen:
React, Redux, Node.js ja MongoDB.
Kurssialue on jo auki, tervetuloa tutustumaan!

Ilmoittaudu
Moodle
Kirjaudu sisään nähdäksesi Moodlen kurssiavaimen.

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

Kurssi on Mooc -kurssi, joka on avoin kaikille. Jos haluat suorittaa kurssin (3 - 7 op) ja saada siitä merkinnän opintorekisteriin, on opintomaksu 45 euroa riippumatta suorittamasi kurssin laajuudesta. Lisätietoja. Helsingin yliopiston läsnäoleville perustutkinto-opiskelijoille kurssin suorittaminen on maksutonta.

Jos et halua suorittaa kurssia, omaehtoinen opiskelu Moocilla on maksutonta.

Avoimen yliopiston opiskelija: Jos haluat suorittaa kurssin, ilmoittaudu Avoimeen yliopistoon ja maksa opintomaksu oheisen Ilmoittaudu-painikkeen kautta.

Ilmoittaudu kurssille klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Miten opiskelemaan?

Käytännön ohjeita opiskeluun

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Kuvaus

Kurssi sopii tietojenkäsittelyä tai tietotekniikkaa korkeakoulutasolla vuoden tai kaksi opiskelleille opiskelijoille ja edistyneille ohjelmoinnin harrastajille. Kurssi päivittää myös ohjelmistokehityksen ammattilaisten web-sovelluskehitysosaamisen.

Osallistujilta edellytetään vahvaa ohjelmointirutiinia, web-ohjelmoinnin ja tietokantojen perustuntemusta, kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä valmiutta omatoimiseen tiedonhakuun ja ongelmanratkaisuun.

Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä kurssilla käsiteltävien tekniikoiden tai Javascript-kielen hallintaa.

Kurssilla tutustutaan Javascriptilla tapahtuvaan moderniin websovelluskehitykseen. Pääpaino on React-kirjaston avulla toteutettavissa single page -sovelluksissa, ja niitä tukevissa Node.js:llä toteutetuissa REST-rajapinnoissa.

Kurssilla käsitellään myös sovellusten testaamista, konfigurointia ja suoritusympäristöjen hallintaa sekä NoSQL-tietokantoja.

Kurssimateriaali osoitteessa: http://mooc.fi/courses/2018/fullstack/

Kurssin voi suorittaa 3 – 7 op:n laajuisena. Kurssi opiskellaan Mooc-ympäristössä, josta löytyy materiaalit ja ohjeet kurssin suorittamiseksi.