Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Ilmoittaudu
Moodle
Kirjaudu sisään nähdäksesi Moodlen kurssiavaimen.

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

75 euroa. Lisätietoja.

Avoimen yliopiston kesäopetus on maksutonta ilmoittautumishetkellä läsnä oleville Helsingin yliopiston perustutkinto-opiskelijoille. Maksuttomuus ei koske mahdollista materiaalimaksua.

Ilmoittautuminen alkaa 45 vuorokautta ennen opintojakson alkua. Tarkka ilmoittautumisaika näkyy klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Miten opiskelemaan?
Käytännön ohjeita opiskeluun
Järjestelyt erityistä tukea tarvitseville

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Kuvaus

Asteikolla 0-5.

Opintojaksolle voi ilmoittautua ja tulla mukaan vielä ennen ensimmäisen verkkokeskustelun alkua. Myös myöhäisessä vaiheessa mukaan tulevat opiskelijat palauttavat aloitustehtävän ja kuuntelevat verkkoluennot ennen keskustelun aloittamista.

Verkkokurssi

Suoritukseen sisältyy: aloitustehtävä, verkkoluento, kaksi verkkokeskustelua, oppimispäiväkirja ja verkkotentti.

Käytössä on verkko-oppimisympäristö Moodle, joka avautuu 18.5.20. Linkin ja kurssiavaimen opintojakson Moodleen saat kirjautumalla tähän opinto-ohjelmaan (=kurssisivulle) Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. Huom! Tämä onnistuu aikaisintaan ilmoittautumistasi seuraavana päivänä. Saat käyttäjätunnusta koskevaa lisätietoa sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen

Opiskelijat palauttavat aloitustehtävän ennen ensimmäistä verkkoluentoa.

Verkkoluento (1 t) tiistaina 26.5.20 klo 17.00-18.00 (luento tallennetaan ja sen voi katsoa myös myöhemmin). Johdantoluennolla opettaja käy läpi myös jakson rakenteen ja ohjeistaa opiskelijoita itsenäisestä opiskelusta.Johdantoluennon jälkeen opiskelijat etenevät itsenäisesti, käyden läpi jakson teemoja. Teemoihin liittyy oheismateriaaleina tekstejä sekä luentotallenteita.

Omatoimisen opiskelun jälkeen opiskelijat osallistuvat ensimmäiseen verkkokeskusteluun ke 27.5.-su 31.5.20 välisenä aikana. Jokainen opiskelija kirjoittaa tällöin keskustelun teemasta oman kommenttipuheenvuoronsa keskustelualueella.

Toinen verkkokeskustelu toteutetaan ke 3.6.- su 7.6.20 välisenä aikana.

Opettajan aktiivinen käynti Moodlessa päättyy ma 8.6.20.

Suositellaan, että jakson oppimispäiväkirja, joka perustuu luentomateriaaliin sekä kirjallisuuteen, kirjoitetaan kurssin edetessä. Opiskelija palauttaa oppimispäiväkirjan (noin 5 sivua) samalla viikolla kun suorittaa verkkotentin. Tarkemmat ohjeet kurssin Moodlessa.

Verkkotentti:
ke 17.6.20 klo 17-20, ma 27.7.20 klo 17-20 ja ke 26.8.20 klo 17-20

Valitsemaasi verkkotenttiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua!

Huom! Mikäli haluat ruotsinkieliset tenttikysymykset tai sinulla on tenttiin liittyviä erityisjärjestelytarpeita (esim. lukivaikeus), ilmoita siitä yhteydenottolomakkeella viimeistään 14 päivää ennen tenttiä.

Toimita samalla erityisjärjestelyjä varten kopio lääkärintodistuksesta tai erityisopettajan, psykologin tai puheterapeutin lausunnosta osoitteeseen: specialneeds@helsinki.fi.

Opintomaksuun sisältyy opinto-ohjelmassa mainitut tenttipäivät.

Lisätietoa verkkotenteistä

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Opintojakso on osa Taiteiden tutkimus I opintoja.