Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Ilmoittaudu
Moodle
Kirjaudu sisään nähdäksesi Moodlen kurssiavaimen.

Ilmoittautuminen ja opintomaksu

75 euroa. Lisätietoja.

Opintojakso on maksuton Helsingin yliopiston teologian ja uskonnontutkimuksen koulutusohjelman läsnä oleville perustutkinto-opiskelijoille (20 opiskelijapaikkaa).

Ilmoittautuminen alkaa 45 vuorokautta ennen opintojakson alkua. Tarkka ilmoittautumisaika näkyy klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Miten opiskelemaan?
Käytännön ohjeita opiskeluun
Järjestelyt erityistä tukea tarvitseville

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Kuvaus

Opintojakso sopii teologian ja uskonnontutkimuksen koulutusohjelman opiskelijoille sekä aiheesta kiinnostuneille. Syventävän osuuden edeltävinä opintoina vaaditaan TUK-2615 Uskonto, teologia ja ympäristökysymys 5 op -kurssin suoritus.

TUK-2615 Uskonto, teologia ja ympäristökysymys 5 op

Olet suorittanut kurssin Uskonto, teologian ja ympäristökysymys. Jäikö joku kurssin teemoista erityisesti mietityttämään sinua? Olisitko halunnut tutustua johonkin teemaan tai teokseen tarkemmin? Syventävässä osiossa (5 op, AYTUK-L2615) voit jatkaa teeman parissa syvemmälle tai valita näkökulman, joka kurssilla jäi kokonaan käsittelemättä.
Syventävä osuus perustuu opiskelijan itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävänä on kirjoittaa vapaavalintaisesta, kurssiin liittyvästä aiheesta essee. Esseessä tulee olla selkeä aihe, jota lähestytään tutkimusnäkökulmasta.

Essee

Esseet arvioidaan asteikolla 1–5. Arvioinnissa painotetaan taitoa muotoilla tarkoituksenmukainen tutkimuskysymys ja valita sen analyyttistä käsittelyä tukeva näkökulma, lähestymistapa tai teoria. Kykyä soveltaa valittua näkökulmaa, lähestymistapaa tai teoriaa tutkimusongelman käsittelyssä ja kirjoittaa tieteellistä tekstiä.

Essee, jonka viimeinen palautuspäivä on su 29.3.2020.

Käytössä on verkko-oppimisympäristö Moodle, joka avautuu 01.02.2020.

Linkin ja kurssiavaimen opintojakson Moodleen saat kirjautumalla tähän opinto-ohjelmaan (= kurssisivulle) Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. Huom! Tämä onnistuu aikaisintaan ilmoittautumistasi seuraavana päivänä. Saat käyttäjätunnusta koskevaa lisätietoa sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Opintojakso on teologian ja uskonnontutkimuksen aineopintojen valinnainen syventävä opintojakso.