Opetus

Nimi Op Opiskelumuoto Aika Paikkakunta Järjestäjä
European Food Safety 5 Cr Kesätentti 13.8.2020 - 13.8.2020
European Food Safety 5 Cr Verkkotentti 4.6.2020 - 4.6.2020
European Food Safety 5 Cr Verkkotentti 23.4.2020 - 23.4.2020
European Food Safety 5 Cr Kurssi 20.1.2020 - 28.2.2020
European Food Safety 5 Cr Kesätentti 17.8.2018 - 17.8.2018
European Food Safety 5 Cr Kesätentti 8.6.2018 - 8.6.2018
European Food Safety 5 Cr Yleinen tentti 4.5.2018 - 4.5.2018
European Food Safety 5 Cr Yleinen tentti 23.3.2018 - 23.3.2018
European Food Safety 5 Cr Yleinen tentti 23.2.2018 - 23.2.2018
European Food Safety 5 Cr Kurssi 22.1.2018 - 2.3.2018

Kohderyhmä

The course is compulsory in the Food Safety study module and optional for other master’s students.

Osaamistavoitteet

After completing the course the student has a wide knowledge on all aspects relevant to food safety in Europe.

Ajoitus

1st or 2nd year, period III, even years only

Sisältö

European food safety including legislation, safety evaluation, and measures of risk management and control regarding chemical and biological safety, labelling & nutrition, food improvement agents, novel foods, animal feed, animal by products, food waste, and horizontal topics related to food safety.

Oppimateriaali

Material will be provided via Moodle. http://ec.europa.eu/food/safety_en

Arviointimenetelmät ja -kriteerit

Literature examination 80%, group work 20%. The performance will be graded using a scale of 0-5.

Yhteydet muihin opintojaksoihin

Replaces the former course 871003 (EK366) European Food Legislation and Control 3 cr.

Lisätiedot

Language of instruction: English. Kurssin voi suorittaa myös suomen tai ruotsin kielellä. Kursen kan avläggas också på svenska.

Toteutus

Contact teaching 26 h, assignments 53 h, self study 54 h.