Kuvaus

Viitteidenhallintataitoja tarvitsevat Helsingin yliopiston opiskelijat, opettajat, tutkijat ja muu henkilökunta. Kurssi sopii esim. erinomaisesti kandi / maisterintyötä aloittavalle opiskelijalle. Maksuton Helsingin yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Muille 20€ € / henkilö / alkava tunti.

Opit kurssilla RefWorksin perustoiminnot:

• siirtämään viitteitä eri tietokannoista omalle Refworks-tilillesi ja rakentamaan oman online-tietokannan.
  • liittämään viittaukset käsikirjoitukseesi ja luomaan lähdeluettelon eri tyyleillä.
  • Artikkeliviitteiden siirto kansainvälisistä tietokannoista - mm. Web of Science, CAB, Scopus ja ProQuest - vaivattomasti RefWorksiin.
  • Viitteiden järjestely kätevästi eri kansioihin
  • Käsikirjoituksen lähdeviitteiden muotoilu automaattisesti tietyn tyylin mukaisiksi

Ohjatut harjoitukset atk-luokassa.