Kuvaus

Tutkielman tekijän tiedonhankinta -kurssi (in Finnish) on suunnattu Helsingin yliopiston kandivaiheen opiskelijoille, jotka tekevät opintoihin liittyviä kirjoitustöitä. Kurssimateriaali soveltuu myös kaikille, jotka haluavat parantaa tiedonhankinnan ja tiedonhallinnan taitoja.

Information Seeking and Management for Thesis Writers (englanninkielinen) study material is designed for University of Helsinki students who are preparing to start writing their master´s thesis – or anyone else looking to improve their information seeking and management skills.

Kurssit ovat avoimia kaikille, mutta linkit voivat viedä tietoaineistoihin, jotka ovat avoinna vain Helsingin yliopiston opiskelijoille.

While these courses are open for everyone, some resources used may only be available for UH students.

Kurssin voi suorittaa omaan tahtiin haluamanaan ajankohtana. Kurssista voi suorittaa osia ja materiaaleihin voi palata myöhemmin. Koko kurssin suorittaminen edellyttää noin 25 tunnin työpanosta.

Please note that you can participate the course in a way that works for your schedule. We expect the elements of each section to take around 2-5 hours depending on your learning style and what you know beforehand.

Tutkielman tekijän tiedonhankinta MOOC

Information Seeking and Management for Thesis Writers MOOC