Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Ilmoittaudu
14.11.2019 klo 09:00 - 4.12.2019 klo 23:59

Aikataulu

PäivämääräAikaOpetuspaikka
La 14.12.2019
09:00 - 12:00

Kuvaus

Jakso on pakollinen kaikille POLVI-kandiohjelman opiskelijoille.

Opintojakson suoritettuaan opiskelija tuntee viestinnän, median ja julkisuuden tutkimuksen keskeiset suuntaukset, käsitteet ja niiden historiallisen taustan. Lisäksi hän pystyy hahmottamaan ja arvioimaan mediamaiseman muutoksia sekä viestinnän ja median ajankohtaisia ilmiöitä tutkimuksen käsitteiden ja näkökulmien avulla.

1. opintovuosi, 1. periodi

Opintojakso esittelee viestinnän tutkimuksen näkökulmia, keskeisiä käsitteitä ja ajankohtaisia kysymyksiä mediatutkimuksen, julkisuuden tutkimuksen sekä organisaatioiden viestinnän tutkimuksen perinteiden kautta.

- Seppänen J & Väliverronen E (2012 tai uudempi painos): Mediayhteiskunta. Vastapaino ja

- Jenkins, Henry, Ford, Sam & Green, Joshua (2013) Spreadable Media: Creating value and meaning in a networked culture. New York UP tai

- Cornelissen, Joep (2014) Corporate communication. A Guide to Theory and Practice. 4th ed. London: Sage.

Opetuksen yhteydessä jaettavat artikkelit

Asteikolla 0-5 (0=hylätty, 1=välttävä, 2=tyydyttävä, 3=hyvä, 4=kiitettävä, 5=erinomainen)

Ohjeet tenttitilaisuuteen:

  • Ilmoittautuminen alkaa 30 päivää ennen ja päättyy keskiviikkoisin 10 päivää ennen tenttiä. Voit perua ilmoittautumisen ilmoittautumisaikana.
  • Tiedekuntatentit pidetään Porthaniassa lauantaisin klo 9–13.
  • Tiedekuntatentit alkavat klo 9.00. Tenttiin on saavuttava viimeistään klo 9.30. Poistuminen on mahdollista aikaisintaan klo 9.30.
  • Istumapaikalla saa olla mukana ainoastaan kirjoitusvälineet (ei salkkuja tms.). Tenteissä ei saa käyttää ohjelmoitavia laskimia eikä sanakirjoja.
  • Matkapuhelimien tulee olla suljettuina.
  • Tenttikysymykset on aina palautettava tenttikuoressa kuulustelijalle.
  • Vastauksia palauttaessa on todistettava henkilöllisyys.

Jakso on pakollinen kaikille POLVI-kandiohjelman opiskelijoille. Luentokurssi ja sen yhteydessä suoritettava kirjallisuus. Muiden koulutusohjelmien opiskelijat voivat osallistua, mikäli tilaa on tai he voivat suorittaa jakson Avoimessa yliopistossa lähi- ja/tai verkko-opetuksena. Suoritustavat tarkennetaan vuosittain opetusohjelmassa.