Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Anmäl dig

Anmälning och avgift

375 euroa (25 op kokonaisuus)

Maksetaan ilmoittauduttaessa verkkomaksuna. Lisätietoa maksuista.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittautuminen yksittäisille opintojaksoille (katso jaksojen opinto-ohjelmat).

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumis- ja maksuehdot. Voit ilmoittautua opintojen alkamiseen saakka, jos ryhmässä on tilaa. Lisätietoa ilmoittautumisesta.

Verkkoilmoittautuminen edellyttää maksutonta rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi, Helsingin yliopiston opiskelijat voivat ilmoittautua opintoihin Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella.

Beskrivning

Historian opinnot antavat kattavan kuvan eurooppalaisen kultuurin ominaispiirteistä ja sen rikkaasta vaihtelusta. Opintokokonaisuus soveltuu kaikille historiasta kiinnostuneille. Opinnot etenevät kronologisesti.

Opinnot suoritetaan kronologisessa järjestyksessä.

Suoritettuaan historian perusopinnot opiskelijalla on hyvä yleiskuva Suomen historian ja maailmanhistorian keskeisistä linjoista, historian kronologiasta, yhteiskunta-, kulttuuri-, talous- ja valtioelämän rakenteista.

Historian perusopinnot 25 op sisältävät seuraavat opintojaksot:

  • Roomasta renessanssiin Hhs110 (5 op) - A406000
  • Renessanssista Ranskan vallankumoukseen Hhs120 (10 op)- A406001
  • Ranskan vallankumouksesta nykyaikaan Hhs130 (10 op) - A406002

Katso suoritustavat jaksokohtaisesti.

0-5

Suoritustiedot ovat Helsingin yliopiston opintosuoritusrekisterissä 4-6 viikon kuluttua tentistä tai tehtävän palautuspäivästä.

Katso suoritustietosi Flamman opintoni-ikkunasta (kirjautuminen Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella) tai tilaa tieto omaan sähköpostiisi (katso WebOodi-ohjeet).

Toteuttaja
Helsingin yliopiston Avoin yliopisto
http://www.helsinki.fi/avoin

Opiskelijaneuvonta, tenttipalvelu ja opintojen ohjaus
Yhteystiedot ja aukioloajat
Opiskelijaneuvonta on yliopiston päärakennuksessa, Fabianinkatu 33, 1.krs

Helsingin yliopiston käyttäjätunnus
Sinulle myönnetään opintojesi ajaksi Helsingin yliopiston käyttäjätunnus. Saat sillä käyttöösi yliopiston sähköisiä palveluita.
Käyttäjätunnuksen aktivointiohjeet tulevat sähköpostiisi ennen opintojen alkua. Katso ohje käyttäjätunnuksista ja niiden aktivoinnista. Vanha tunnus aktivoidaan hakemalla uusi salasana.

Opiskelun taito -verkkosivuilta löytyy tukea ja materiaalia opiskelutaitojen kehittämiseen. Sivuilta löytyy vinkkejä tieteellisen tekstin lukemiseen ja kirjoittamiseen, tiedonhakuun sekä opintojen suunnitteluun.

Katso yhteystiedot oppiainesivulta.