Kuva: Mostphotos

Myynnin ja myyntityön kiinnostuksen ja arvostuksen rakentaminen sen keskeisyyden, hyötyjen ja haasteiden ymmärtämisen kautta.

Anmäl dig

Anmälning och avgift

90 euroa. Lisätietoja.

Avoimen yliopiston kesäopetus on maksutonta ilmoittautumishetkellä läsnäoleville perustutkinto-opiskelijoille. Maksuttomuus ei koske mahdollista materiaalimaksua.

Ilmoittautuminen alkaa 45 vuorokautta ennen opintojakson alkua. Tarkka ilmoittautumisaika näkyy klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Avoin yliopisto lähettää ennen opetuksen alkua jokaiselle oman henkilökohtaisen kurssiavaimen ja ohjeet oppimisympäristöön kirjautumisesta.

Miten opiskelemaan?

Käytännön ohjeita opiskeluun

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Beskrivning

Myynnin verkkokurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita myynnistä ja markkinoinnista tai työskentelevät niihin liittyvissä tehtävissä.

Opintojaksolta saa ammattimaisen myynnin perustiedot ja -taidot ja ymmärrystä myyntityön perusteista sekä ammatillisesta että akateemisesta näkökulmasta.

Opintojaksolla tarkastellaan sekä kuluttajille suuntautuvaa että yritysten välisestä myyntityötä tieteellisen tutkimuksen ja yritysesimerkkien kautta. Keskeisiä teemoja ovat:

  • myyntiprosessit
  • myyntipsykologia
  • vuorovaikutus ja sen taktiikat
  • asiakkaiden profilointi
  • myyjä- ja asiakastyypit
  • persoonallisuuden vaikutus myyntityöhön
  • e-myynti
  • myynnin erilaiset työkalut

Verkkomateriaali: Myynti ja myyntipsykologia. Materiaali on saatavilla opintojakson verkko-oppimisympäristössä.

Itsenäinen verkko-opiskelu, verkossa tehtävät oppimistehtävät ja lopputenttinä verkkotentti, joka suoritetaan samassa verkko-oppimisympäristössä.

Opiskelijalla on mahdollisuus kolmeen (3) tenttikertaan. Tentit suoritetaan verkko-oppimisympäristössä. Viimeinen tentin suorittamismahdollisuus on 18.6., jolloin oppimisympäristö sulkeutuu eikä tenttiminen sen jälkeen ole enää mahdollista.

Opintojakso suoritetaan verkossa itsenäisesti opiskellen. Ydinasiat ovat verkko-oppimisympäristössä helposti omaksuttavassa muodossa kuten lyhyinä videoluentoina, webinaareina, luentomonisteina ja pelimäisinä harjoituksina. Oman oppimisen edistymistä voi seurata teemoihin liittyvillä tarkastuskysymyksillä.

Avoin yliopisto lähettää ennen opetuksen alkua jokaiselle oman henkilökohtaisen kurssiavaimen ja ohjeet kyseiseen verkko-oppimisympäristöön kirjautumisesta.