Juha Tauriainen

Syväsukellus moderniin websovelluskehitykseen:
React, Redux, Node.js ja MongoDB.
Kurssialue on jo auki, tervetuloa tutustumaan!

Anmäl dig
Moodle
Logga in för att se kursnyckeln för Moodle.

Anmälning och avgift

Kurssi on Mooc -kurssi, joka on avoin kaikille. Jos haluat suorittaa kurssin (3 - 7 op) ja saada siitä merkinnän opintorekisteriin, on opintomaksu 45 euroa riippumatta suorittamasi kurssin laajuudesta. Lisätietoja. Helsingin yliopiston läsnäoleville perustutkinto-opiskelijoille kurssin suorittaminen on maksutonta.

Jos et halua suorittaa kurssia, omaehtoinen opiskelu Moocilla on maksutonta.

Avoimen yliopiston opiskelija: Jos haluat suorittaa kurssin, ilmoittaudu Avoimeen yliopistoon ja maksa opintomaksu oheisen Ilmoittaudu-painikkeen kautta.

Ilmoittaudu kurssille klikkaamalla Ilmoittaudu-painiketta.

Miten opiskelemaan?

Käytännön ohjeita opiskeluun

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Beskrivning

Kurssi sopii tietojenkäsittelyä tai tietotekniikkaa korkeakoulutasolla vuoden tai kaksi opiskelleille opiskelijoille ja edistyneille ohjelmoinnin harrastajille. Kurssi päivittää myös ohjelmistokehityksen ammattilaisten web-sovelluskehitysosaamisen.

Osallistujilta edellytetään vahvaa ohjelmointirutiinia, web-ohjelmoinnin ja tietokantojen perustuntemusta, kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä valmiutta omatoimiseen tiedonhakuun ja ongelmanratkaisuun.

Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä kurssilla käsiteltävien tekniikoiden tai Javascript-kielen hallintaa.

Kurssilla tutustutaan Javascriptilla tapahtuvaan moderniin websovelluskehitykseen. Pääpaino on React-kirjaston avulla toteutettavissa single page -sovelluksissa, ja niitä tukevissa Node.js:llä toteutetuissa REST-rajapinnoissa.

Kurssilla käsitellään myös sovellusten testaamista, konfigurointia ja suoritusympäristöjen hallintaa sekä NoSQL-tietokantoja.

Kurssimateriaali osoitteessa: http://mooc.fi/courses/2018/fullstack/

Kurssin voi suorittaa 3 – 7 op:n laajuisena. Kurssi opiskellaan Mooc-ympäristössä, josta löytyy materiaalit ja ohjeet kurssin suorittamiseksi.

Kurssin voi suorittaa täysin omaa vauhtia, ja aloittaa ehtii vielä vaikka joulukuun 2018 alussa, kunhan vaan huolehtii siitä, että kaikki on valmista 15.12.2018 mennessä.