Kuva: Maya Pillai

Syväsukellus moderniin websovelluskehitykseen

Ota haltuusi React, Redux, Node.js, MongoDB ja GraphQL!

Kurssilla tutustutaan JavaScriptilla tapahtuvaan moderniin websovelluskehitykseen. Pääpaino on React-kirjaston avulla toteutettavissa single page -sovelluksissa, ja niitä tukevissa Node.js:llä toteutetuissa REST-rajapinnoissa.

Anmäl dig
Moodle
Logga in för att se kursnyckeln för Moodle.

Material

Anmälning och avgift

Kurssi on maksuton. Voit opiskella sen itsenäisesti Mooc-oppimisympäristössä.

Jos haluat kurssista suoritusmerkinnän (3-8 op) Helsingin yliopiston opintorekisteriin, sinun tulee ilmoittautua Avoimeen yliopiston opiskelijaksi. Tämä tapahtuu tämän opinto-ohjelman kohdasta Ilmoittautuminen. Ilmoittautua voi 8.1.2020 saakka.

Jos suoritat tietojenkäsittelytieteen DEFA-hankkeen (Digital Education for All) opintoja, on Full Stack -websovelluskehitys 3-8 op osa hakua varten suoritettavia kursseja. Lisätietoa DEFA-hankkeesta ja opinnoista:

Varaamme oikeuden muutoksiin opinto-ohjelmassa.

Beskrivning

Kurssi sopii tietojenkäsittelyä tai tietotekniikkaa korkeakoulutasolla vuoden tai kaksi opiskelleille opiskelijoille sekä edistyneille ohjelmoinnin harrastajille. Kurssi päivittää myös ohjelmistokehityksen ammattilaisten web-sovelluskehitysosaamisen.

Kurssilla tutustutaan Javascriptilla tapahtuvaan moderniin websovelluskehitykseen. Pääpaino on React-kirjaston avulla toteutettavissa single page -sovelluksissa, ja niitä tukevissa Node.js:llä toteutetuissa REST-rajapinnoissa.

Kurssilla käsitellään myös sovellusten testaamista, konfigurointia ja suoritusympäristöjen hallintaa sekä NoSQL-tietokantoja.

Oppimateriaali on Mooc-oppimisympäristössä.

Kurssin opiskelu tapahtuu itsenäisesti Mooc-oppimisympäristössä 15.3.2019-10.1.2020 välisenä aikana. Ilmoittautua voi 8.1.2020 saakka. Kaikkien tehtävien ja kokeiden tulee olla tehtynä viimeistään 10.1.2020.

Kurssin materiaalit ja ohjeet löytyvät Mooc-oppimisympäristöstä.

Jos haluat kurssista suoritusmerkinnän (3-8 op) Helsingin yliopiston opintorekisteriin, sinun tulee ilmoittautua Avoimen yliopiston opiskelijaksi. Tämä tapahtuu tämän opinto-ohjelman kohdasta Ilmoittautuminen siinä vaiheessa, kun kokeen suorittaminen on ajankohtaista.

Kurssisuoritukseen liittyvät kokeet tehdään verkko-oppimisympäristö Moodlessa. Saat Moodle-linkin ja kurssiavaimen kirjautumalla tähän opinto-ohjelmaan (=kurssisivulle) Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella. Huom! Tämä onnistuu aikaisintaan Avoimeen yliopistoon ilmoittautumistasi seuraavana päivänä. Saat käyttäjätunnusta koskevaa lisätietoa sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.