Kaisa_2012_3_photo by Veikko Somerpuro

Anmäl dig
3.10.2018 kl. 12:00 - 10.10.2018 kl. 23:59

Beskrivning

Pakollinen syventäviin opintoihin kuuluva jakso.

Eläinlääketieteen lisensiaatin koulutusohjelma vastaa jaksosta ja se ei ole tarjolla muiden koulutusohjelmien opiskelijoille.

Eläinlääketieteen kandidaatin tutkinto tulee olla suoritettu.

5. lukuvuosi, osana klinikkakiertoa erikseen ilmoitettavina ajankohtina

Kliininen työskentely sisältää kuusi valinnaista viikkoa, jotka opiskelija voi suorittaa vähintään yhden viikon pituisissa jaksoissa tuotantoeläin-, pieneläin- tai hevossairaalassa. Haku valinnaisille viikoille tapahtuu erillisen ohjeen mukaisesti ja paikkojen jaossa pyritään ottamaan opiskelijoiden toiveet mahdollisimman hyvin huomioon.

Valinnaiset viikot voi suorittaa myös Erasmus- tai Nordplus-opiskelijavaihdossa. Kuudesta valinnaisviikosta opiskelija voi suorittaa enintään kaksi viikkoa tiedekunnan ulkopuolella esim. tutustuen kunnaneläinlääkärin työhön tai työskentelyyn koti- tai ulkomaisessa yksityispraktiikassa. Yliopistollisen eläinsairaalan ulkopuolella suoritetusta harjoittelusta laaditaan kirjallinen harjoittelusopimus. Todistus ja erikseen ohjeistettava raportti tulee toimittaa kliinisen hevos- ja pieneläinlääketieteen osaston opintotoimistoon heti harjoittelun päätyttyä.

Opintokokonaisuudesta ei anneta erillistä arvosanaa.

Opetuskieli osittain englanti ja mahdollisesti ruotsi.