Anmäl dig
1.8.2017 kl. 08:00 - 12.10.2017 kl. 09:00

Tidsschema

I den här delen hittar du kursens tidsschema. Kontrollera eventuella andra tider i beskrivning.

DatumTidPlats
tors 12.10.2017

Beskrivning

Kurssi on suunnattu Helsingin yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Kurssin aiempi nimi oli Humanistin tiedonhankinta.
Kurssi on maksuton Helsingin yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä HUS.n henkilökunnalle. Muilta peritään palveluhinnaston mukainen maksu. Lisätietoja kouluttaja-lista[at]helsinki.fi

Kurssille ilmoittautuminen:
Opiskelijat: WebOodi

Muut: ilmoittautumislomake

Kurssin jälkeen osaat

• löytää Helsingin tietokantoja
  • valita hakusanat omaan tiedonhakuusi
  • tehdä hakuja oman aiheesi keskeisissä tietokannoissa
  • tallentaa tietokannoista löytämäsi viitteet RefWorks-viitteidenhallintaohjelmaan
  • tehdä RefWorks-ohjelman avulla viitteistä lähdeluettelon
  • käyttää aineistojen etäkäyttöä

Ennen kurssia kannattaa varmistaa, että osaat Opiskelijan digitaidot -kurssin tiedonhankintaosion asiat.

Harjoitukset ryhmätyöhuoneessa 2024, Kaisa-talo 2. kerros, hiljaisen lukusalin vieressä. Max 10 osallistujaa ryhmässä. Salissa ei ole tietokoneita, joten ota oma laite mukaan. Ilmoittaudu vain yhteen ryhmään.

Päivi Helminen (paivi.helminen[at]helsinki.fi)