Anmäl dig
1.8.2017 kl. 08:00 - 3.11.2017 kl. 23:59

Tidsschema

I den här delen hittar du kursens tidsschema. Kontrollera eventuella andra tider i beskrivning.

DatumTidPlats
ons 8.11.2017

Beskrivning

Kurssi on suunnattu Helsingin yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Kurssin aiempi nimi oli Humanistin tiedonhankinta.
Kurssi on maksuton Helsingin yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä HUS.n henkilökunnalle. Muilta peritään palveluhinnaston mukainen maksu. Lisätietoja kouluttaja-lista[at]helsinki.fi

Kurssin jälkeen osaat

• löytää Helsingin tietokantoja
  • valita hakusanat omaan tiedonhakuusi
  • tehdä hakuja oman aiheesi keskeisissä tietokannoissa
  • tallentaa tietokannoista löytämäsi viitteet RefWorks-viitteidenhallintaohjelmaan
  • tehdä RefWorks-ohjelman avulla viitteistä lähdeluettelon
  • käyttää aineistojen etäkäyttöä

Ennen kurssia kannattaa varmistaa, että osaat Opiskelijan digitaidot -kurssin tiedonhankintaosion asiat.

Harjoitukset (90 min) Kaisa-talon atk-luokassa 5057 (max 16 ryhmässä) tai Kaisa-salissa 7062 (max 40 ryhmässä). Ilmoittaudu vain yhteen ryhmään.

Päivi Helminen (paivi.helminen[at]helsinki.fi)