Anmäl dig
1.8.2017 kl. 12:00 - 18.10.2017 kl. 23:59

Tidsschema

I den här delen hittar du kursens tidsschema. Kontrollera eventuella andra tider i beskrivning.

DatumTidPlats
fre 20.10.2017

Beskrivning

Kurssit ovat maksuttomia Helsingin yliopiston opiskelijoille, henkilökunnalle ja HYKS:n/ HUS:n henkilökunnalle. Kursseille voi osallistua myös näiden organisaatioiden ulkopuolisia, jos kurssilla on tilaa. Tällöin hinta on 40€/2h kurssi.

Scopus-osio:

Scopus on laaja (n. 35 miljoonaa viitettä) monitieteinen viite- ja viittaustietokanta, johon on integroitu useita tietokantoja, esim. lääketieteen alalta Medline ja EMBASE. Koulutuksessa tutustutaan Scopuksen tiedonhaku- ja viittausanalyysitoimintoihin.

Web of Science-osio:

Perehdytään:

Kuinka monta kertaa julkaisuihini on viitattu?
Miten saan automaattisesti tietää, jos joku viittaa kirjoittamaani artikkeliin?
Mikä on Hirsch-indeksini?
Mistä löytyvät lehtien impact factorit ja julkaisusarjan järjestysluku?

Koulutus sisältää tietokannan esittelyä ja hakua omasta aiheesta, jota tehdessä on aikaa myös kysymyksille.

Terkko Course Materials - Terkon kurssimateriaalit (Moodle; Login as a Guest/Kirjaudu vierailijana)